Bo van Kevin & Bo

“En, hoe bevalt Amerika je tot nu toe?”


Kevin van Kevin & Bo

“Het is heel gek, ik heb continu het gevoel alsof ik op een filmset sta of in één of andere serie ben beland.”


Bo van Kevin & Bo

“Ha, je bedoelt door alle huizen zeker? Die zijn allemaal van hout. Typisch Amerikaans eh, zo’n veranda met een schommelstoel naast de voordeur. Sommige huizen zien eruit alsof ze van steen zijn maar dat is bedrog. Alleen het voorste gedeelte is van steen, zodat het er duurder of mooier uitziet. Maar daarachter is gewoon alles van hout. Brickfaces noemen ze dat.”


Kevin van Kevin & Bo

“Ongelofelijk. Zoveel vrijstaande huizen met mega veel grond en nog heb je het idee dat je in the middle of nowhere bent beland. Weet je wat ik vandaag hoorde? Ze hebben dus een stofzuigsysteem hier in huis waarbij je alleen de stofzuigerslang aansluit in een gat in de muur, een soort stopcontact. Het hele huis is dus voorzien van een zuigsysteem. Je hebt geen machine op wieltjes nodig. Dat is toch bizar?”


Bo van Kevin & Bo

“Dat meen je niet! Geniaal. Hoe vond je de reis eigenlijk gaan? Je eerste keer langer dan 4 uur in een vliegtuig! Het moet een lange trip voor je geweest zijn, die 7,5 uur.”


Kevin van Kevin & Bo

“Eerlijk… Ik vond het enorm meevallen. Eigenlijk had ik het onwijs naar mijn zin. Er viel enorm veel rust over me heen. Al mijn spullen zitten voor het komende half jaar in een opslagbox, ik heb slechts één tas met kleding en belangrijke spullen en ik heb amper vaste lasten. Mijn hoofd was ineens zo enorm leeg. Ik hoop dat op reis meer te ervaren. Daarnaast speelde ik een soort van Triviant op dat computerschermpje (super handig eigenlijk, zo’n tv schermpje in het vliegtuig) en na 3 uur spelen wist ik best veel antwoorden en kwam ik net niet in de top 7. Als we die 20 uur naar de Filipijnen vliegen, dan weet ik wat me te doen staat!”


Bo van Kevin & Bo

“Ze hebben dat toch al heel lang.. Zo’n schermpje?”


Kevin van Kevin & Bo

“Weet ik veel, het is mijn eerste keer dat ik zo’n vliegtuig langer dan 4 uur vanbinnen mag bekijken. Op korte vluchten heb je die schermpjes niet en al helemaal niet op van die lowbudget airlines. Niet vergeten dat ik een leek ben eh, ik ben niet verder geweest dan Griekenland.”


Bo van Kevin & Bo

“Lekkerding.”


Kevin van Kevin & Bo

“We kunnen niet allemaal op ons 22ste naar Thailand, Zuid-Afrika, Malawi, Amerika en Antartica zijn geweest. “


Bo van Kevin & Bo

“Ik ben nog nooit in Antartica geweest!”


Kevin van Kevin & Bo

“Bij wijze van spreke, haha. Zullen we op onze volgende reis naar Antartica? Lijkt me super gaaf.”


Bo van Kevin & Bo

“Haha, ineens ligt de wereld voor je open eh? Niks is meer te ver als je straks 40 uur onderweg bent geweest naar Nieuw-Zeeland. Als we deze 6 maanden volhouden met elkaar, zullen we zien waar de toekomst ons brengt. Misschien kunnen we op fietsvakantie door Nederland.”


Kevin van Kevin & Bo

“Of door Europa.”


Bo van Kevin & Bo

“Of we gaan een jaar een andere taal leren in het buitenland.”


Kevin van Kevin & Bo

“Arabisch!!”


Bo van Kevin & Bo

“Nee, iets van Spaans ofzo.”


Kevin van Kevin & Bo

“Arabisch.”


Bo van Kevin & Bo

“Spaans.”


Kevin van Kevin & Bo

“Alright, dan scheiden onze wegen dus daar.”


Bo van Kevin & Bo

“Prima, zullen we de site dan nu alvast &Bo.nl noemen?”


Kevin van Kevin & Bo

“KevinzonderBo.nl is ook een mooie naam.”


Bo van Kevin & Bo

“Hou van jou.”


Kevin van Kevin & Bo

“En ik van jou.”